loading...
طراحی سایت
امیر آقایی بازدید : 116 سه شنبه 30 مرداد 1397 نظرات (0)

هاست چیست؟ خدمات هاست به یک حساب کاربری با مشخصات و حجم فضای دیسک مشخص در یک سرور امن و مطمئن روی شبکه اینترنت در مراکز داده در دنیا گفته میشود که میتوان در این حساب کاربری سرویس های مختلفی از میزبانی وبسایت تا ایمیل و … دریافت کرد.

برای حضور در فضای مجازی وب علاوه بر طراحی سایت نیاز به خرید سرویس هاست از شرکت های میزبان دارید. هاست وبسایت روی سرور ها در مراکز داده یا دیتاسنتر ها نگهداری میشود و عمده سرورها از دو سیستم عامل لینوکس و ویندوز استفاده میکنند. هاست لینوکس معمولا از زبانهای برنامه نویسی PHP و هاست ویندوز از زبانهای برنامه نویسی ASP پشتیبانی میکند. سرور لینوکس مبتنی بر سیستم عامل رایگان لینوکس است و این سرویس از امنیت بالاتری برخوردار است لذا اکثر  سایت های بزرگ و مهم وب برای خدمات هاستینگ خود از سرور لینوکس استفاده میکنند. در ادامه پاسخ به سوال هاست چیست انواع خدمات هاست را برایتان توضیح میدهیم.

دسته بندی انواع هاستینگ

1. میزبانی وب اشتراکی (Shared Web Hosting)

این نوع میزبانی وب از جمله اقتصادی ترین نوع روش های وب هوستینگ است.در این روش چندین وب سایت روی یک سرور مستقر هستند که تعداد آنها ممکن است به هزاران وب سایت برسد.گفتنی است این روش به میزبانی مجازی یا میزبانی مشتق شده نیز شناخته شده است.بیشترین وب سایتها در اینترنت از این سرویس استفاده میکنند. این سرویس میتواند مدیریت شده یا مدیریت نشده باشد که سرویس مدیریت شده آن پشتیبانی بهتری ارائه می دهد.

2. نمایندگی میزبانی وب (Reseller Web Hosting)

در این روش میزان مشخصی از هارددیسک و پهنای باند سرور میزبان وبی که وب سایت شما روی آن قرار دارد از طرف شخصی به شما تخصیص داده میشود. در حقیقت شما میتوانید خود منابع تخصیص داده شده را به صورت خورد به طور رایگان یا در قبال دریافت هزینه به شخص سومی واگذار کنید.

منبع: هاست چیست

امیر آقایی بازدید : 100 دوشنبه 29 مرداد 1397 نظرات (0)

مارکتینگ در لغت به معنای بازرایابی است و دیجیتال مارکتینگ هم طبیعتاً نوعی از بازاریابی است که بصورت دیجیتالی و عموما در بستر اینترنت انجام می‌شود. دیجیتال مارکتینگ به همه فعالیت‌های آنلاین شما برای جذب مشتری در زمینه کسب و کارتان اطلاق می‌شود. کسب و کارهایی که از قدرت نفوذ کانال‌هایی مثل جستجوی گوگل، شبکه‌های اجتماعی، ایمیل، وب‌سایت و … برای جذب مشتریان خود استفاده می‌کنند، دیجیتال مارکتینگ می‌کنند.

حقیقت این است که میزان فعالیت مردم در دنیای اینترنت نسبت به ۱۲ سال گذشته دو برابر شده است. درصد زیادی از این زمان هم صرف خرید و فروش محصولات و دریافت خدمات می‌شود که طبیعتاً قدرت نفوذ کسب و کارهای آفلاین را کاهش می‌دهد. می‌توان گفت بازرایابی به معنای جذب مشتری در مکانی مناسب و زمانی درست است. این مکان درست در دیجیتال مارکتینگ گستره‌ی وسیعی به اسم اینترنت را شامل می‌شود و می‌تواند در هر زمانی انجام شود.

دیجیتال مارکتینگ چطور عمل می‌کند؟

گرفته از وب‌سایت شما تا سایر فعالیت‌های آنلاین‌تان به منظور شناسایی برندتان شامل تبلیغات دیجیتالی، بازیابی‌های ایمیلی، بروشورهای آنلاین و فعالیت‌هایی از این قبیل همگی زیر چتر دیجیتال مارکتینگ قرار می‌گیرند. بهترین بازاریاب‌های دیجیتالی تصویر واضحی از دارایی‌ها و تاکتیک کاری‌شان در زمینه کسب و کار خودشان دارند. در ادامه به برخی از متداول‌ترین دارایی‌ها و تاکتیک‌های دیجیتال مارکتینگ می‌پردازیم.

منبع: دیجیتال مارکتینگ

امیر آقایی بازدید : 92 شنبه 27 مرداد 1397 نظرات (0)

گوگل سرچ کنسول که پیش از این با عنوان گوگل وبمستر تولز شناخته می‌شد، ابزاری ارائه شده توسط گوگل برای بررسی وضعیت وب‌سایت در موتورهای جستحو و مشاهده آماری در این خصوص می‌باشد.

اگر بهینه‌سازی سایتتان در موتورهای جستجو و یا به اصلاح سئوی سایت شما فاکتوری حائز اهمیت است و در خصوص آن مطالعاتی داشته‌اید، حتما با ابزار گوگل سرچ کنسول نیز برخورد داشته‌اید. این ابزار فوق‌العاده آماری مانند بازدیدهای سایت، کلیدواژهای جستجو شده، لینک‌ها و بک‌لینک‌ها، صفحات ایندکس شده در گوگل، وضعیت دسترسی ربات خزنده گوگل به وب‌سایت شما، خطاهای احتمالی در دسترسی، خطاهای امنیتی و … را در اختیار شما قرار می‌دهد.

تفاوت گوگل سرچ کنسول با گوگل آنالیتیکس در ارائه آمار این است که گوگل آنالیتیکس بیشتر آمار کمی بازدید را در اختیار شما صرفا جهت اطلاع از بازدید قرار می‌دهد، اما گوگل سرچ کنسول با ارائه آمار کیفی و مشخص کردن مواردی مانند کلیدواژه‌های سرچ شده، لینک‌های هدایت شده به وب‌سایت شما، نمایش صفحات حاوی خطاهایی مانند 404  و … سعی در ارائه راهکار برای بهبود وضعیت سایت شما در موتورهای جستجو دارد.

اگرچه برای قرار گرفتن در نتایج موتورهای جستجو ثبت سایت در کنسول جستجوی گوگل اجباری نیست، اما مسلما با ثبت سایت در این ابزار و بررسی آمار ارائه شده روند پیشروی در صفحات موتورهای جستجو بسیار سریع خواهد بود. چه بسا که سایت شما دارای اشکالات زیادی از منظر بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو باشد، اما شما متوجه آن نشوید. این در حالی است که گوگل سرچ کنسول آمار بسیار دقیقی در این خصوص به شما ارائه می‌دهد.

چگونه سایتمان را در کنسول جستجوگر گوگل ثبت کنیم؟

برای درج سایتتان در گوگل سرچ کنسول لازم است یک حساب کاربری گوگل و دسترسی به پنل میزبانی سایتتان داشته باشید.

ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول پیچیدگی چندانی ندارد. کافیست وارد لینک  زیر شوید:

https://www.google.com/webmasters/tools

و پس از وارد شدن به حساب کاربری‌تان از طریق گزینه Sign in، از طریق گزینه ADD A PROPERTY که در یک کادر قرمز رنگ قرار دارد، سایتتان را درج کنید. پس از کلیک بر روی گزینه‌ی ذکر شده صفحه‌ای مطابق تصویر زیر برای شما نمایش داده می‌شود که با انجام مراحل ۱ تا ۴ درج سایتتان در کنسول جستجوی گوگل انجام خواهد شد.

ادامه:گوگل سرچ کنسول

امیر آقایی بازدید : 106 سه شنبه 23 مرداد 1397 نظرات (0)

اکثر مدیران وب سایت ها علاقمند هستند ببیند که چگونه کراولرها یا خزنده ها یک صفحه را پیدا می‌کنند و آن را ایندکس خواهند کرد. براین اساس تیم وبمستر گوگل اعلام کرده است که در نسخه جدید سرچ کنسول ابزار URL Inspector را معرفی کرده‌است. 

با این ابزار گوگل وب مستر، سئوکاران و مدیران سایت‌ها، صفحاتی از سایت زمانی که با موفقیت ایندکس شود متوجه خواهند شد و اگر ایندکس نشده است علت و مشکلات آنرا خواهند فهمید. این اطلاعات شامل اشتباهات AMP، خطاهای داده ساختاری و مسائل مربوط به ایندکس است.

 

چگونه ابزار URL Inspector استفاده کنیم؟

برای استفاده از این ابزار وارد وب مستر تولز خود شوید و همچنین وارد وب سایت مورد نظرشوید و بروی  Try the new Search Console کلیک کنید و گزینه URL Inspector  را انتخاب کنید و در کادر جستجو آدرس صفحه دلخواه از سایت خود را وارد کنید و پس از بررسی یکسری نتایج را به شما نشان خواهد داد.

برای ادامه مطلب به آدرس زیر مراجعه کنید:

url-inspector

امیر آقایی بازدید : 86 دوشنبه 22 مرداد 1397 نظرات (0)

اهمیت یک وبسایت اینترنتی بر رشد و بهبود کسب و کارهای مختلف اعم از تجارت‌های الکترونیک و حتی تجارت‌های غیر الکترونیک امروزه بر هیچ‌کس پوشیده نیست. زمانی بود که فقط فعالیت‌های اینترنتی نیاز به وبسایت داشتند، اما امروزه با گسترش اینترنت هر فعالیت کاری برای افزایش راندمان خود نیاز به یک وبسایت دارد.

در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها برای جذب مخاطب یا ارتباط با مخاطبین فعلی خود از طراحی سایت برای کسب و کارشان استفاه می‌کنند.همچنین بسیاری از فرصت‌های فعالیت با همکاران خارجی از طریق وبسایت فراهم می‌شوند.

اما مسلماً صرف وجود یک سایت به خودی خود و بدون رعایت برخی از اصول نمی‌تواند تأثیر چندانی بر بهبود کسب و کار داشته باشد. یک سایت وقتی بر کسب و کار شما مؤثر است که پارامترهایی را به عنوان یک سایت کارآمد در خود داشته باشد. در ادامه به معرفی برخی از این پارامترها خواهیم پرداخت.

ظاهر وبسایت

اولین چیزی که در ورود به یک وبسایت توجه کاربر را به خودش جلب می‌کند، طراحی و ظاهر وبسایت (UI Design) است. کاربران ترجیح می‌دهند مطالب مورد نیاز خود را از وبسایت‌هایی استخراج کنند که ظاهر آن وبسایت‌ها حس خوبی به آنان القاء می‌کند. وبسایتی که ظاهر مناسبی ندارد نمی‌تواند کاربر را برای مدت زمان زیادی در خود نگه‌دارد و این امر علاوه بر کاهش عملکرد مفید وبسایت، باعث بروز اشکالاتی همچون افت رتبه وبسایت در موتورهای جستجو خواهد شد.

طراحی خوب علاوه بر رعایت اصول روز طراحی دنیا لازم است که واکنش‌گرا (ریسپانسیو) باشد. امروزه درصد بسیاری از کاربران اینترنتی مرور صفحات وب را توسط ابزارهای مختلفی از جمله تبلت و گوشی همراه انجام می‌دهند. طراحی ریسپانسیو شکل صحیحی از ظاهر وبسایت در دستگاه‌های مختلف از جمله رایانه‌های شخصی، تبلت‌ها، گوشی‌های موبایل و … به نمایش می‌گذارد. اگر طراحی ریسپانسیو نباشد، نمایش سایت در برخی ابزارها به درستی انجام نمی‌شود و همین امر باعث می‌شود کاربر رغبتی به گذراندن زمان خود در وبسایت شما نداشته باشد. این امر نیز علاوه بر تأثیر منفی بر روی عملکرد وبسایت، باعث کاهش رتبه سایت در موتورهای جستجو خواهد شد.

در بخش ظاهر وبسایت بحث دیگری با عنوان تجربه کاربری   (UX Design) مطرح می‌شود. منظور از تجربه کاربری به طور خیلی خلاصه احساسی است که از نمایش یک وبسایت به کاربر القاء می‌شود. این تجربه بستگی به مواردی همچون نحوه چینش عناصر یک وبسایت، استفاده از آیکن‌ها و تصاویر خاص و … دارد. در حقیقت UI و UX دو ملاک وابسته به یکدیگر در طراحی وبسایت می‌باشند که هر دو به طور موازی می‌بایست توسط طراح وبسایت به درستی پیشروی کنند تا نمایش یک وبسایت را به بهترین شکل ممکن برای بازدیدکنندگان آن فراهم کنند.

وب رمز با تجربه چند ساله در زمینه طراحی وبسایت و بهره‌گیری از متخصصین ماهر، طراحی وب سایت شرکتی، فروشگاهی، املاک،.. شما را به بهترین شکل ممکن و رعایت اصول و استانداردهای طراحی وب انجام خواهد داد.

برای ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید:

طراحی سایت شرکتی

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 15
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 12
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 18
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 38
  • بازدید ماه : 130
  • بازدید سال : 1,178
  • بازدید کلی : 5,015